جوان یعنی من یعنی تو یعنی همه ما
جوان یعنی من
یعنی تو
یعنی همه ما
جوان یعنی یکی مثله من و تو که با شور و هیجانه...دنیا را می خواد با دستاش گلستون کنه...جوان یعنی یک دنیا شوق و اراده
هر سالی که میگذره یه بهاری داره و یه زمستونی...بهار عمر آدمام همین جوانیست
جوان در کل دارای یک فطرت پاک و بی آلایشه که بسته به محیط اطرافش شکل می گیره.
جوانی فصل شور است و شعور ، شعوری که مقدم بر شعر است و مقدمه شعار.
پیامبر اکرم (ص) درباره جوان و نوجوان چنین سفارش می کند:
به شما درباره جوانان و نوجوانان به نیکی سفارش می کنم؛زیرا آنها دلی رقیق تر و قلبی فضیلت پذیر دارند.زمانی که خداوند مرا به پیامبری برگزید تا مردم را به رحمت الهی بشارت دهم و از عذابش بترسانم، جوانان سخنانم را پذیرفتند و با من پیمان محبت بستند، ولی پیران مخالفت کردند و از قبول دعوتم سر باز زدند.
هر دوره ای از زندگی شور و حال و هوای خودش را دارد ولی جوان و دوره جوانی از حساسیت بالایی برخوردار است اگر او را زیاد محدود کنند شاید باعث شود او به یک انسان نابهنجار تبدیل شود و اگر امکانات خاص زمان خودش برای او مهیا باشد او را می تواند به موفقترین جوانان تبدیل سازد.
هر جوانی نیازهایی از قبیل : تحصیل،کار ، ازدواج و... داراست که از یک سو مسئولیت فراهم کردن شرایطش به خانواده بستگی دارد و از سویی دیگر جامعه.
جوانی که در این زمانه فعلی از تحصیلات بالایی برخوردار نباشد ، کار خوبی نمی تواند داشته باشد و در نتیجه در امر تشکیل خانواده نیز با شکست مواجه خواهد شد ، همانگونه که می بینید نیازهای یک جوان سلسله وار به هم یوسته است و علت و معلول یکدیگر هستند.
مدیران جامعه باید جوان باور باشند و جوان یاور. فرادستی اش را باور کنند و فرو دستی اش را یاوری نمایند و این یک مسئولیت خیلی بزرگ است که تلاش ها باید بیشتر به این سو باشد.
همین جوان ،پدر و مادر فردایند و آینده ساز یک جامعه...اگر خوب تربیت نشوند یک عرصه طولاتی، جامعه دچار تزلزل می شود.
به خاطر ظرافت روحیه جوان باید الگوهای مناسب را در مسیر راهش قرار داد زیرا یک جوان به خاطر همان فطرت پاکش مجذوب هر چیزی می شود زیرا فکر می کند آن درست ترین است مخصوصا در مورد دوست.
انتخاب دوست، برای نسل جوان از اساسی ترین مسائل است و دوستان دوران جوانی نقش موثری در خلق و خوی او دارند. دوستی بر اساس عقل و ایمان و مصاحبت با افراد پاک ضمیر آدمی را به کمال می رساند و از دست دادن آن همچون از دست دادن اعضای بدن است، همچنان که دوستی بر اساس احساس و مصاحبت با فرد فاسد، طبیعت آدمی را ناخودآگاه منحرف می سازد و روح شیطانی را جای گزین روح الهی می کند.
ما باید قدر جوانی و جوانانمان را بدانیم که آن ها سرمایه ما هستند...
امام علی(ع) می فرمایند:دو چیز است که قدر و قیمتشان را نمی شناسد مگر کسی که آن دو را از دست داده باشد : یکی جوانی و دیگری تندرستی و عافیت است.
جوانی، غزلی زیباست و غزالی دلربا؛ از همگان دل می رباید و بر آستان محبت سر می ساید. جوان در سینه دلی ساده دارد و کشتزاری آماده ؛ بذر سخن حق را می پرورد و با پرورش آن بر سر هر شاخسار صدها برگ و بار می آورد پس باید قدردان و شکر گزار باشیم که به یک چشم بر هم زدن می گذرد...
این روز به خاطر میلاد حضرت علی اکبر(ع) روز جوان نام گرفته ...میلاد این نوگل امام حسین(ع) را تبریک عرض می کنم و هم چنین روز جوان را بر شما جوان عزیز